Kundegaranti

Hos Printmax jobber vi for å være det tryggeste valget du som kunde kan ta når det gjelder å produsere ditt markedsmateriell. På denne siden beskriver vi noen av garnatiene vi ønsker å gi for at du skal kunne føle deg helt trygg på at du er i gode hender!

  1.  ALLTID TRANSPARENTE PRISER

Vi har som mål at du aldri skal bli negativt overrasket når du får faktura. Med vår kalkulator kan du enkelt estimere hva de forskjellige produktene kommer til å koste. Vi sender selvfølgelig et formelt tilbud til godkjenning før noe går til produksjon. Kontakt oss gjerne på post@printmax.no for å få ditt tlibud!

Trykkbransjen har lenge vært preget av “hemmelig” prising – men ikke hos oss. Her på nettsiden er vi helt åpne om hva våre produkter koster.

  1.  PERSONLIG SERVICE

i forsøker alltid å hjelpe dere med den beste løsningen utfra deres mål, budsjett og krav til kvalitet. Vi som jobber med dette har lang erfaring i bransjen, og kan med vår kompetasne sørge for at vi finner en løsning som dekker alle dine behov. Hos oss skal svarene være raske og tydelige, og du blir tatt på alvor uavhengig av størrelsen på oppdraget.

Om vi ser at din forespørsel kan gjøres på en smartere eller bedre måte deler vi gjerne våre erfaringer og idéer.

  1. prøver, tilbud og KORREKTUR

Hos oss er korrekturer og tydelige tilbud en selvfølgelighet for å forsikre at du som kunde alltid ved hva du får, og hva du betaler for. Du skal alltid få et tilbud, og du skal alltid få en korrektur eller simulasjon etter bestillign. Dette gjør vi for å fange opp feil i trykkfilene før vi går til produskjon.

Om du er usikker på produktet kan du alltids bestille vareprøver på forhånd.

  1. Skikkelig BRA PRISER 

Skulle du finne samme produkt til en bedre pris hos en norsk produsent skal vi selvfølgelig legge oss enda lavere! Vi jobber hardt med våre underleverandører for å kunne garantere for at både kvalitet og pris er på topp.

Spør oss gjerne om mer informasjon om du lurer på forskjellen ved ulike prispunkter. Den beste kvaliteten koster ofte litt mer.

  1. et trygt valg for miljøet

Alle våre leverandører går gjennom en omfattende prosess for at vi skal være sikker på at det ikke er noen ugler i mosen. Vi besøker alle produsenter, og de må gå gjennom en grunding on-boarding så vi kan være helt sikre på at de oppfyller våre strenge krav til milø og kvalitet. Vi anstrenger oss virkelig for at du som forbruker skal få muligheten til å gjøre gode og bevisste miljøvalg.

Hver produktkategori har noen produkter som er ekstra miljøvennlige, sånn at du enkelt skal kunne gjøre de gode valgene.

  1. Et trygt valg for kvalitet

De fleste av våre leverandører er aller best i sin nisje. Alle standardprodukter testes hos oss før de når deg som kudne. Alle leveranser kontrolleres først av produsent, og deretter av oss før de når deg.

Vi er et selskap hvor kunden er hovedfokus. Vi elsker feedback, på godt og vondt, og tar det alltid på alvor for å forbedre oss kontinuerlig.