5 gode grunner til å bruke pakketape med logo!

Pakketape med logo beskytter varene dine samtidig som du promoterer merkevaren din!

Her har du fem gode grunner til hvorfor du bør bruke pakketape med logo!

 

1. Pakketape med logo kan brukes til å beskytte innholdet i pakken!

I et land så langstrakt som Norge, er det trolig mange som kommer til å håndtere pakken din på dens ferd fra varehuset, til pakkens endelige hjem. Alle som løfter, plasserer og transporterer forsendelsen din vil se logoen og vite at du virkelig mener business. Konkurransen mellom transportører er intens og en profesjonell pakket pakke mottar ofte bedre behandling enn “vanlige” esker. Hvorfor ikke flette sammen logoen med produktidentifisering, og en beskjed om varsom håndtering til transportører, slik at varen får behandlingen den trenger?

Veiledning i håndtering av varer er med på å forhindre skade og verner om produktet og da selvfølgelig ditt edle ryktet. Selv med den beste behandlingen, kan shipping-dokumenter forsvinne fra pakken. Pakketape med logo vil ikke bare se mer profesjonelt ut, men også hjelpe deg med å få pakken i retur til riktig adresse.

 

2. Lukk salget i esken!

En snasen forpakning forhindrer at kunden angrer og er med på å redusere returer. Det øker stadig med  forbrukere som  returnere varer, og dette på din regning. Pakketape med logo øker kundetilfredshet og viser at du har øye for detaljer, spesielt når du lager et så godt førsteinntrykk allerede før pakken er åpnet.

 

3. Sikre kunders lojalitet

Selv om kvalitetstape sikrer klumsete hånderting av varen, trenger fremdeles sensitive og dyre produkter en ytterligere forsvarslinje for å bekjempe unødige hendelser. Pakketape er allsidig og gir en sikkerhetsforseiling på pakken. 

4. Tenk på utsiden av boksen!

De som nå håndterer pakken din, har behandlet den varsomt OG vi har redusert returer samtidig som vi har forsikret oss om at pakken er trygg – hva mer er det å ta hensyn til? Vel, det er faktisk ganske mye. Tilpasset pakketape med logo klistrer til seg kundens oppmerksomhet samtidig som den er en effektiv måte å markedsføre seg på. Fargesprakende og tiltalende – det er noe kunden din vil kjenne igjen!

 

5. BILLIG!

Det er ikke alle som har et budsjett som strekker til, eller plass til å lagre tusenvis av forskjellige esker i alle mulige størrelser med bedriftens logo. En rull med egenkomponert tape kler opp mange grå kartonger og er en mye mer økonomisk løsning. Pakketape med logo setter suksessen på løpende bånd for litt lommerusk per meter.


Her kan dere se eksempel på pakketapen vi leverer.
Denne stilige tapen er levert til JUMPROPE.NO, en flott nettside med alt innen hoppetau.

 

Packaging tape for Jumprope.no

 

Norges billigste pakketape med ditt trykk finner du her! (Vi hjelper deg gjerne i Sverige også 😉